KURSUS MEMBENTUK PARADIGMA BERPRESTASI TINGGI

Date Posted: 15/Mar/13 16:47

Pengenalan-

Apa yang diperlukan untuk kita melangkah kemana kita pernah sampai? Pernahkah anda mencuba untuk meningkatkan tahap diri sendiri menggunakan serta mengikuti do's and dont's ataupun formula-formula yang banyak diwarwarkan untuk BERJAYA? Pernahkah anda merasakan bahawa kaedah-kaedah ini masuk namun tidaklah semudah yang dinyatakan? Apa agaknya factor yang menghalang anda dari maju ke hadapan?

Tujuan-

Meningkatkan keupayaan dalam menghasilkan alternative dan mekanisma baru dalam menyelesaikan sesuatu permasalahan. Mereka juga akan lebih berani melakukan eksperimen dengan kaedah baru dan menjumpai penyelesaian dengan lebih pantas. Jelas dengan apa yang mereka ingin capai dalam KEHIDUPAN mereka serta apa yang mereka boleh sumbangkan kepada masyarakat.

Siapa Patut Hadir???

Anda patut hadir jika anda mahu meningkatkan prestasi diri anda untuk mendapatkan kejayaan hidup yang cemerlang!

*Pemilihan/pengambilan Peserta adalah berdasarkan konsep "First come, First Serve" atau "Siapa Cepat Dia Dapat". Oleh itu, jangan lepaskan peluang ini, sila dapatkan tempat anda dengan segera.Tarikh Tutup Penyertaan:- 21 Mac 2013.Untuk maklumat lanjut dan jika berminat sila hubungi:-Puan Arnie Lee (Arnie.Lee@sabah.gov.my)